هندسه ی هوفر یک زیر مجموعه از یک خمینه همتافته

thesis
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان - دانشکده ریاضی
  • author راضیه معین الدینی
  • adviser محمد شفیعی
  • Number of pages: First 15 pages
  • publication year 1392
abstract

در این پزوهش یک زیر مجموعه ی n از یک خمینه ی همتافته m گروه وابرریختی های همیلتونی ham وابسته شده و روی این گروه نیم نرمی موسوم به نیم نرم هوفر تعریف شده و خواص این گروه وقتی n یک زیر خمینه ی همتافته باشد مورد بررسی قرار گرفته.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

هندسه همتافته

در این پایان نامه به شرح مفاهیم اولیه از هندسه همتافته می پردازیم. ابتدا مفهوم فضاهای خطی همتافته وسپس منیفلدهای همتافته بررسی می شوند.در مرحله ی نهایی ازاین پایان نامه به ایده های اثبات قضیه نافشردگی گروموف اشاره می کنیم.

ارتباط هندسه ی همتافته و اختلالات کوانتومی

هر خمینه ی همتافته ی به لحاظ فیزیکی فضای فاز یک دستگاه مکانیکی کلاسیک است. مشاهده پذیرهای این دستگاه مکانیکی ‎‏همان نگاشت های هموار روی‎ هستند . فرم همتافته ی این خمینه ی همتافته یک براکت لی روی‎ آن القا می کند که فضای مشاهده پذیرها با ‏این براکت‏، یک جبر لی است. در این پایان نامه‎ خمینه های همتافته ای بررسی می شوند که قابلیت کوانتومی شدن را دارند. یک حالت از کوانتوم سازی برزین-تاپلیتز روی‎ این...

15 صفحه اول

هندسه و توپولوژی در بعدهای 3 و 4 از دیدگاه نظریه زایبرگ-ویتن

در این مقاله به دنبال قسمت اول آن  که در شماره قبل به چاپ رسید، به بیان تاریخچه، کاربردها و چشم اندازهای نظریه زایبرگ-ویتن روی خمینه های سه و چهار بعدی می پردازیم. به ویژه تاکید بیشتری بر کارهای خیره کننده تاوبز در هندسه و توپولوژی خمینه های همتافته و سایا یعنی هم ارزی  ناوردای زایبرگ- ویتن و ناوردای گروموف روی خمینه های  همتافته و همچنین اثبات انگاره وینشتین توسط وی داریم.

full text

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان - دانشکده ریاضی

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023